خواص سیر سیاه برای غلظت خون 8
سیر سیاه 10 خاصیت بسیار مهم آن
این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. این محصول همچنین میتواند به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک کند. به گزارش خبرنگار سلامت ایونا به نقل از همشهری آنلاین، سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماری های مزمن کمک می کند. سیر به دلیل ترکیبات گوگردی مانند آلیسین، سیستم ایمنی را تقویت کرده و به پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند.
سیر خواص آنتیبیوتیکی و آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و در بدن شما با عفونتها، باکتریها، قارچها، عفونتها و ویروسها مبارزه میکند. خواص سیر سیاه تأثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این پلاکها با کاهش جریان خون و افزایش فشار خون، خطرات قلبی را بالا میبرند.
سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. آنها رادیکالهای آزاد را که از عاملهای اصلی بروز سرطان هستند، از بین میبرند.
افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.
با اضافه کردن سیر سیاه به ترکیب گوشت و سبزیجات، میتوانید عطر و طعم جدیدی به غذا ببخشید. همچنین، پوره کردن سیر سیاه و استفاده از آن به عنوان ماده اصلی در سس مارینارا، یک تنوع جدید به پاستا خواهد داد. اگرچه سیر فواید زیادی دارد، اما مصرف بیش از حد آن میتواند باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش معده یا نفخ شود و بهتر است افرادی که مشکلات گوارشی دارند، با احتیاط بیشتری از سیر استفاده کنند.
سیر به دلیل داشتن ترکیبات فعالی مثل آلیسین فشار خون را بسیار پایین میآورد. سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتیاکسیدانی خود، میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. از جمله خواص سیر سیاهاین است که نسبت به همتای خام تازه خود، دارای غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدانها و سایر ترکیبات مفید است.
میتوانید از طریق سایت دکترتو به صورت حضوری یا آنلاین با پزشک در ارتباط باشید. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در این فرایند، سیر سفید را در دمای ۷۷-۶۰ درجه و به مدت ۹۰-۵۰ روز قرار می دهند. از دیگر خوبی های سیر سیاه میتوان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگهای بدن اشاره کرد.
یکی از بیماری های خطرناک که از آن به عنوان مرگ خاموش یاد می شود، بیماری کبد چرب است. عواملی همچون خوردن آب سرد، مصرف غذاهای پرچرب، عدم انجام فعالیت های ورزشی و غیره سبب ایجاد کبد چرب خواهند شد. مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است . کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرنها تولید و استفاده کردهاند، اما در دهههای اخیر وارد بازار جهانی شدهاست.
نوشیدن آب بعد از سیر سیاه میتواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. آلیسین زمانی که سیر خرد شده یا له می شود ترشح می شود و مسئول بسیاری از فواید سلامتی آن است. این ماده به آرامش رگهای خونی کمک میکند و جریان خون را بهتر میکند، که میتواند منجر به کاهش فشار خون شود. سیر سیاه چون فرآیند تخمیر را از سر گذرانده، کمی ملایمتر از سیر معمولی است؛ بنابراین ممکن است کمتر باعث ناراحتی گوارشی و معده شود. اما دیگر خواص سیر سیاه برای معده، مشابه خواص سیر معمولی است، یعنی خواصی مثل کاهش التهاب معده، تنظیم اسید معده و کاهش رشد باکتریهای مضر در دستگاه گوارش را دارد. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است.
فشار خون بالا از مهمترین عواملی است که ممکن است منجر به بیماریهای مذکور شود. فراتحلیلی از سال ۲۰۲۰ نشان داد مکملهای سیر فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا میکاهند. پژوهشگران این اثر را ناشی از کاهش ۱۶ تا ۴۰ درصدی در تجربه رویدادهای قلبیعروقی نسبت دادند. در همین فراتحلیل اشاره شد اثرات سیر شبیه اثرات برخی از داروهای فشار خون است اما با عوارض کمتری همراه است. از آنجا که سیر سیاه بوی بدی ندارد، مصرف آن برای افرادی که به بوی سیر حساس هستند، بسیار آسانتر است.
قیمت سیر سیاه زوبر
سیر سیاه برای زنان
سیر سیاه ژاپنی
سیر سیاه سرم
سیر سیاه سرد است یا گرم
سیر سیاه سفارش
سیر سیاه برای سرماخوردگی
آیا سیر سیاه سرطان زاست
سیر سیاه با سلام
سیر سیاه طب سنتی